Jälleenmyyjän kirjautuminen
Rahtivapaa toimitus yli 69€ ostoista
toimitusaika 3-6 päivää

Favorites

Trofé

Ruotsalaista suunnittelua Boråsissa

Trofé on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka pääkonttori on tekstiilikaupunki Boråsissa. Myymme ja markkinoimme alusasuja, uima-asuja, yöasuja sekä kevyempiä naisten vaatteita. Kaikki suunnittelutyö ja tuotekehitys tapahtuu ruotsissa ja myymme tuotteitamme laajan jälleenmyyntiverkostomme kautta ensisijaisesti pohjoismaissa. Kohdeyleisömme on keski-ikäinen muotitietoinen ja mukavuutta arvostava nainen. Parhaiten meidät tunnetaan alusvaatteistamme, joista on tullut monen uskollisen asiakkaamme suosikkeja. Tämän päivän täydellisesti istuva Trofé rintaliivi on yli 50 vuoden kehitystyön tulos – jossa nainen on aina etusijalla.

Edullista laatua & täydellistä istuvuutta

Erityisen ylpeitä olemme juuri istuvuudesta, eikä se koske ainoastaan rintaliivejämme. Keskitymme kaikissa mallistoissamme edulliseen laatuun alkaen ideasta aina valmiiseen vaatekappaleeseen asti. Luomme klassisen naisellisia vaatteita, jotka sekä peittävät että tuovat esille ja jotka pysyvät muodikkaina sesongista toiseen. Mallistomme vaatteet ovat naisten uskollisia kumppaneita vuorokauden ympäri – aamiaisen aamutakista klassisiin ja mukaviin toppeihin ja sekä toimistoon että grillijuhliin sopiviin housuihin. Illan olasuista yön mukaviin pyjamiin ja yöpaitoihin. Kaiken tämän alla on alusasumme, jotka eivät ole ainoastaan hyvännäköisiä ja mukavia ,vaan myös käytännöllisiä. Tuotevalikoimaamme kuuluu sekä shapingtuotteita, proteesirintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä että hienoja rintaliivejä, jotka ovat ohuen paidan alla näkymättömiä ja juhlallisempia rintaliivejä irrotettavilla olkaimilla iltapuvun alle.

Löydät lähimmän liikkeesi täällä.

Contact

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Follow us

Trofé myy alusasuja, uima-asuja, yöasuja sekä kevyttä naisten vaatetta. Kohderyhmänä on keski-iässä oleva nainen, joka arvostaa istuvuutta ja laatua. Kaikki tuotekehitys ja design tehdään ruotsissa.